OnePower:
plezier en precisie bij elke klus

OnePower is gespecialiseerd in alle werkzaamheden in de kwekerij, met een speciale liefde voor klimplanten. We hebben ervaren binders in dienst die het groeiproces van alle planten goed monitoren om problemen te voorkomen. Fijn om onze klanten blij te maken doordat de planten mooi recht groeien.

Of het nu gaat om oppotten, stekken, binden of orders klaarmaken; we maken graag duidelijke afspraken en nemen samen met onze klanten door waarom en hoe we het gaan aanpakken. Vervolgens nemen we de zorg van het gehele werkproces uit handen en staan open voor alle vragen. Zo kunnen onze klanten zich concentreren op hun eigen werk, zeker in tijden van piekdrukte.

“Ik zit al 25 jaar in het vak en het bindwerk is eigenlijk gewoon een hobby geworden. De planten groeien ieder jaar weer anders en dat maakt het boeiend. Geweldig als een klant telkens terugkomt of de hele kwekerij aan ons uitbesteedt, omdat hij zo blij is dat de planten mooi zijn geklommen.”

Ilyass Essakkati, eigenaar OnePower

OnePower Team

Ons team bestaat uit vaste, ervaren mensen met minimaal 2 jaar ervaring. Meerdere medewerkers hebben zelfs al 10, 15 of 20 jaar ervaring! We vullen elkaar goed aan, werken snel en netjes, maar er wordt ook veel gelachen. De basis van onze samenwerking is vertrouwen in elkaar, goed communiceren en iedereen erbij betrekken. Daardoor is het OnePower team goed op elkaar ingespeeld en voeren we elke klus uit met plezier en precisie.

Spreekt dit je aan en heb je ervaring? Kom je dan inschrijven:

Inschrijven